Om oss

Hvem er Jungeltelegraf1?

Gjennom ungdomsjobber produserer vi Jungeltelegraf1, en podcast laget av ungdom for ungdom med mottoet «lavere skuldre og høyere fremtidstro». Temaene er personlige og samfunnsaktuelle.

Vår grunntanke og hypotese er at vi ved å flytte «samtaler rundt bordet» hvor ulike meninger, perspektiver og erfaringer får plass, ut på podcast – bidrar til at ungdom kan øke sin refleksive kompetanse uavhengig av oppvekstforhold og oppdragerkultur. Refleksiv kompetanse gir grunnlag for å kunne forstå seg selv, andre og samfunnet og gjennom det ta gode valg og navigere i eget liv.

Jungeltelegraf1 vil være unges stemme i samfunnet som løfter viktige temaer og utsatt ungdom, som gir trøst, normaliserer ulikhet og gir rom for nye perspektiver, meninger, muligheter og latter(!).

Du finner oss på Spotify og der du hører på podcast gratis, på instagram og tik tok. Vi gjør også fysiske arrangementer som “Live Podcast med Mat & Prat” og “Si det du mener!” drop-in podcast for unge stemmer. I 2023 lager Jungeltelegraf1 informasjonskampanjen “Førstegangsvelgerne” for Valgdirektoratet i forbindelse med Kommune- og fylkestingsvalget. Formålet er å bidra til at flere unge bruker stemmeretten sin.

Til nå har vi produsert over 70 episoder med satsing på hovedsporene økt livsmestring og ungdoms påvirkningskraft i demokratiet. Vi snakker om og praktiserer reell medvirkning og myndiggjøring.

Jungeltelegraf1 eies av den ideelle selskapet Eteren AS som ble startet av Mattias Ørn Alman-Kaas og Monika Forvik i 2020. Formålet er å fremme ungdoms mentale helse og refleksive kompetanse gjennom digital formidling, kommunikasjon og medieproduksjon.

Gjengen bak Jungeltelegraf1

Ari Bajgora ansattbilde Jungeltelegraf1

Ari Bajgora

Programleder / Innholdsskaper / Mentor

Kristian S. Mørland

Film / Foto / Innholdsskaper / Mentor

Nora Geiran Dingstad

Programleder / Innholdsskaper / Mentor

Mariama Ellingsen-Diagne

Programleder / Innholdsskaper

Johanne Berg Kollandsrud

Programleder / Innholdsskaper

Jonas Haidar

Programleder / Innholdsskaper

Dev Raj Mathur

Film / Foto / Innholdsskaper

Pedram Kazempour

Film / Foto / Innholdsskaper

Linus Boon Fürst

Film / Foto / Innholdsskaper

Ragna Marie Tunold

Programleder / Innholdsskaper / Alumni

Daniel Austad

Illustratør / Innholdsskaper / Alumni

Emeli Irgens-Sabetzadeh

Programleder / Innholdsskaper / Alumni

Miguel P. Kampevold

Film / Foto / Innholdsskaper / Alumni

Ole Ekeberg

Film / Foto / Innholdsskaper / Alumni

Mattias Ørn Alman-Kaas

Mentor / Teknisk ansvarlig

Monika Forvik

Mentor / Daglig leder

Scroll to Top