100% underdog
100 % underdog uten fagbrev, medeier i noen av de hotteste restaurantene i Oslo og han har en Michelin-stjerne! Kjøkkensjef Jonathan Hagen @ungehagen fra Restaurant Betong har hatt mye motgang i livet og ikke minst fått til mye. “Ganske sjukt da – å komme fra og vanke rundt på Tøyen, BUP-unge, gikk på Vestre Aker, barnevernet… jeg var et helvetes drittunge”.
Jonathan deler sin livserfaring, hvordan han tenker om problemer, mentale strategier, kreativitet og mestring. Og hva som motiverer han. Ta det med chest!
“Du lærer best i kjelleren, det er da du finner ut av alt. Ikke vær så redd for å gå i kjelleren, kjenne litt på det og stå litt i det. Du kan få ganske mye bra ut av det, bare jeg vet når det er nok og når jeg må komme meg ut. Det er viktig at du klarer å ha klippekort i kjelleren, men ikke månedspass. Du må lære deg å være like takknemlig på toppen som i kjelleren. Bare grind it! Stå litt i det.
PS! Jonathan er sjefen til Ari på Restaurant Betong, så det blir også litt om livet og kulturen der.